Крем за стягане и изгаряне на мазнините Lavish Thermal LIPOUT

Крем за стягане и изгаряне на мазнините Lavish Thermal LIPOUT
Производител: Lavish Care
Модел: LTLIP
Наличност: В наличност
37.00лв Без ДДС: 30.83лв
Количество: Купи

Thermal LIPOUT Bodycream (Lipout ™) от LAVISH BODY CARE е крем стягане и изгаряне на локализирани мазнини и целулит.

 

Намалява натрупаната телесна мазнина, благодарение на способността си да трансформира мастната тъкан - в тъкан, която активно изгаря мазнините.

 

Уникалната формула спомага за намаляването на натрупаните мазнини и портокалова кожа. Обогатен с витамин Е, Thermal LIPOUT Bodycream (Lipout ™) хидратира кожата, осигурявайки уникално усещане за дълготрайна мекота.

 

Основната съставка на Thermal LIPOUT Bodycream (Lipout ™) е Lipout ™, която съдържа екстракт от водорасли (Plankton Extract). Lipout ™ е козметична съставка, която активира механизъм за изгаряне на мастните тъкани с основна цел намаляване на излишната мазнина и ремоделиране на силуета.

 

Видими резултати

 

Абсорбира се бързо

 

Дерматологично тестван

 

БЕЗ парабени

 

Подходящ за всички видове кожа

 

 

Употреба: Нанесете малко количество продукт, съответстващо на размера на монета, ежедневно сутрин и / или вечер, върху чиста кожа. Масажирайте с кръговидни движения докато се абсорбира напълно (20 - 30 секунди).

 

 

Внимание: Преди първата употреба тествайте малко количество на част от кожата за всякакви алергични реакции. Продуктът съдържа затоплящи съставки и причинява локално зачервяване и интензивна топлина. Избягвайте контакт с лицето, очите и лигавицата. Измийте добре ръцете си след употреба. Прекратете употребата при дразнене. Не поглъщайте. Да не се прилага на области с дерматит, паякообразни вени, разширени вени. Не използвайте по време на бременност и кърмене.

 

Общ профил за ефикасност на продукта:

 

Thermal LIPOUT крем за стягане и изгаряне на мазнините, намалява целулита с 19% след 2 месеца интензивно използване.

 

Прилагането на Thermal LIPOUT крем (Lipout ™) значително намалява портокаловата кожа и видимостта на целулита.

 

Еластичността на кожата се увеличава с 12,6% до ден 28-ми и с 24,8% до 56-ти. Еластичността на по-дълбоките слоеве на кожата се увеличава с 10.9% на ден 28-ми и с 19.3% на ден 56ти.

 
Етикети: вталяване