Color Remover - Деколор

Обадете се за цена Color Remover - Деколор

+359 2 441 6651

Производител: Lavish Care
Модел: ColorRemover
Наличност: Обадете се за цена
29.95лв Без ДДС: 24.96лв
Количество: Купи

A. REDUCER

AQUA
SODIUM OXYMETHYLENE SULFOXYLATE
PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL
HYDROXYETHYL CELLULOSE
POLYSORBATE 20
GLYCERIN
PARFUM
PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN
SODIUM HYDROXIDE
CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL


B. ACTIVATOR

AQUA
CITRIC ACID
CETEARYL ALCOHOL
HYDROXYETHYL CELLULOSE
POLYSORBATE 20
PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL
PARFUM
PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN
COCAMIDOPROPYL BETAINE
CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL

Деколорът може да премахне постоянно или полу-постоянно боядисване.

• Той е безопасен и не влияе на естествените цветове на косата.

• Деколорът не обезцветява естествения цвят на косата.

• Деколорът действа чрез свиване на хромозомите на боята и отстраняването им с много изплаквания. Ако косата е обезцветена и боядисана, Деколорът ще премахне боята и косата ще бъде възстановена в тоновете на обезцветяването. Може да се наложи да повторите целия процес до три пъти, ако има много слоеве боя на косата.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

1. Нанесете деколорът върху суха коса.

2. Смесете еднакви дози от част 1 и част 2 в неметален съд (смесете подходящото количество в зависимост от дължината на косата).

3. Затворете бутилката веднага след употреба.

4. Носете подходящите ръкавици и с четка, нанесете сместа бързо и равномерно върху областта на скалпа (нанесете веднага след подготовката, защото ефективността й намалява с течение на времето). Ако използвате апликатори, разклатете от 45 до 60 секунди, за да постигнете хомогенна смес.

5. Внимателно покрийте косата с шапка или мембрана. Времето за действие е 10 минути с източник на топлина или 20 минути при нормални условия.

6. След като изтече времето, изплакнете с топла вода в продължение на 5 минути и измийте косата с неутрален шампоан.

7. След измиване и избършете косата с кърпата направете теста за потвърждение: Нанесете 10 градусов водороден пероксид (3%) върху кичур косата и го оставете да действа за 3-5 минути.

8. Изплакнете кичура и проверете резултата. Възможно е, в зависимост от естеството на молекулите на боята, косата да се окаце със степен на цвят, която е неприемлива. В този случай повторете действията, описани в точки 2-7, (косата може да е бъде влажна, след като току-що е избърсана с кърпата). Не трябва обаче да повтаряте тази процедура повече от два до три пъти последователно. Ако резултатът е такъв, какъвто искате, изпълнете действията от точка 7 върху целия скалп и след това изплакнете косата с топла вода в продължение на 5 минути.

9. Нанесете мигновено кондициониращо средство, за да изгладите структурата на косата.

10. Изсушете косата си със сешоар (средна / ниска температура).

11. Боядисайте косата с нова окислителна боя, следвайки инструкциите, предоставени с продукта. Препоръчваме да приложите цвят от един тон, по-лек, отколкото искате.

Частична корекция (измиване на цветовете):

Ако искате да постигнете частична корекция изпълнете действията от точка 2, като добавите към стандартната смес равно количество шампоан (напр. 10 ml компонент 1

(Редуктор), 10 ml от компонент 2 (Активатор) и 20 ml шампоан). Нанесете сместа върху мокра коса (само в зоната, от която се нуждаете). Масажирайте косата, докато се образува пяна. Оставете продукта, докато не получите желания тон.

Във всеки случай не превишавайте 20 минути. Изплакнете с топла вода в продължение на 5 минути. След това приложете балсам. Ако не постигнете желания резултат, повторете същата процедура. След това изсушете косата.

Съвети за извънредни резултати:

Продуктът е ефективен за оксиданционни бои. Ако не сте сигурни за вида на боята, който е бил използван, препоръчваме да направите предварителен тест на кичур коса. Ако се използват смесени бои, обезцветяването на косата няма да бъде напълно елиминирано и имз възможност да се получат петна. В този случай препоръчваме да приложите конвенционалния 10-градусов водороден пероксид (3%).

Продуктът има отлични резултати както за скорошно боядисване, така и за по-отдавнашно . Деколорът не предлага гарантирано пълно отстраняване на козметичната боя. Тестът с емулгиран водороден пероксид ви позволява да определите процента на действително премахнати пигменти. Ако тонът на цвета е твърде тъмен, може да са необходими продължителни приложения на Деколор (максимум 3: между тях не се изисква емулгиран водороден пероксид). Процесът трябва винаги да бъде завършен с прилагането на нова окислителна боя. За да изберете правилния оттенък и евентуално да използвате смеси, за да коригирате промените в цвета, не забравяйте, че цветът на основата, на който ще бъде направено нанасянето, е този, постигнат от деколора при последното нанасяне на окислителя върху косата.

Етикети: Professional