Black Mask - Черна отлепяща маска

Black Mask -  Черна отлепяща маска
Производител: Lavish Care
Модел: BlackMask
Наличност: В наличност
29.45лв Без ДДС: 24.54лв
Количество: Купи

Aqua
Ethanol
Polyvinyl Alcohol
Glycerin
Charcoal Powder
Fragrance / Parfum
Panthenol
Xanthan Gum
PhenoxyEthanol
D-Limonene
Linalool
EthylHexylGlycerin

Черна отлепваща маска за лице
Черната отлепваща маска за лице съдържа специално обработен въглен, който абсорбира мазнините, предоставяйки впечатляващ резултат. Продуктът оставя кожата мека и чиста. 
В същото време намалява производството на себум от кожата. Съдържа пантенол и глицерин, които овлажняват кожата. Подобравя еластичността и ускорява естественото подтискане на раздразненията. 

Уникалния състав със специални пластификатори и натурална ксантова гума, осигуряват специална текстура, която позволява на потреботеля лесно нанасяне с пръсти или специална четка. По този начин продуктът се разнася лесно и обхваща равномерно цялата кожа. Черната отлепяща маска се втвърдява бързо и е лесна за отстраняване. 

Начин на употреба: 
За оптимален ефект на маската се препоръчва кожата да е леко влажна и затоплена. Това може да бъде постигнато като задържите топла кърпа на лицето си за 5 минути, след което да попиете излишната влажност, но не да изсушавате кожата напълно. 

За много мазна кожа е препоръчително да използвате почистващ лосион (убедете се, че не е останал лосион по кожата преди да нанесете маската). Нанесете продукта, като се уверите, че сте покрили цялото лице. Не нанасяйте твърде дебел слой, тъй като това ще забави процеса на засъхване на маската. 

Оставете маската да изсъхне около 22-30 минути. Това време е ориентировачно и зависи от дебелината на слоя, който сте нанесли на лицето, типа кожа и температурните условия в стаята. Когато почувствате и се уверите, че маската е изсъхнала, с леки и бавни движения започнете да я обелвате от крайщата. 

След като отстраните напълно маската ще почувствате вашата кожа мека и освежена, както и ще забележите малки и големи, твърди остатъци себум, които са отстранени от вашата кожа. 
Може да поглезите още малко кожата си като нанесете овляжняващ лосион подходящ за вашето лице. Избягвайте употребата на кремове/лосиони с масла, тъй като мазнините могат да допринесат за запушването на вашите пори. 

Етикети: Face